Praktische info — Stadsfestival Hoogeveen 2025

Praktische info

β„Ή 𝑨𝒍𝒍𝒆 π’ƒπ’†π’π’‚π’π’ˆπ’“π’Šπ’‹π’Œπ’† π’Šπ’π’‡π’ 𝒐𝒑 𝒆𝒆𝒏 π’“π’Šπ’‹ β„Ή

πŸŽͺ Het festival is uitverkocht. Koop geen tickets als het te mooi lijkt om waar te zijn. Je kan het best de wachtlijst van Paylogic via www.stadsfestivalhoogeveen.nl/tickets in de gaten houden, anders bestaat de kans dat je tickets niet geldig zijn Γ³f dat je teveel betaalt.

⏱ De poorten van het festivalterrein in het Steenbergerpark openen om 13:00 uur, het terrein sluit om 01:00 uur.

🎟 Ben jij je tickets kwijt? Geen probleem! Stuur ze opnieuw naar jezelf via https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets en het komt helemaal goed. Tickets mag je uitprinten of kan je laten zien op je telefoon.

πŸš— Kom je met de auto en wil je parkeren? Je kan het beste navigeren naar VV de Weide aan de Elbe 1. Je kan parkeren nabij de volgende locaties:

𝘈𝘑𝘊
Duymaer van Twistweg
7908 CB Hoogeveen
OBS Kienholt

π˜π˜ˆπ˜• π˜“π˜Œπ˜Œπ˜œπ˜žπ˜Œπ˜•π˜π˜–π˜Œπ˜’π˜šπ˜›π˜™π˜ˆπ˜ˆπ˜›
Van Leeuwenhoekstraat 85
7908 BL Hoogeveen

🚲 Kom je met de fiets?
Plaats die dan bij De Vredehorst aan de Zuidwoldigerweg 32.

πŸš– Laat jij je brengen / halen of kom je met de taxi? Navigeer naar De Weide 1, Hoogeveen. Volg de β€˜Kiss and Ride’ borden en het wijst zichzelf.

πŸ” Kluisjes zijn aanwezig op het festivalterrein. Kosten hiervoor zijn €6 voor de hele dag en €4 borg. Je kan ze van tevoren al reserveren via https://www.lockeronline.eu/event/SFH24/lockers.

🧑 Oranje op grote schermen! Het Nederlands elftal speelt om 21:00 de kwartfinale van het EK tegen Turkije en dat zenden we natuurlijk uit op grote schermen. Je vindt ze bij de Giocatori Social Club en bij Coverland. Hupppp! 🦁

Door deze EK wedstrijd hebben we wel wat wijzigingen in de timetable moeten maken. Zo moeten de Bankzitters zaterdag voor opnames naar het EK in Berlijn, en kunnen om die reden helaas niet aanwezig zijn bij het Stadsfestival. Wij vinden dat heel jammer, en we gaan kijken of we de heren in 2025 naar Hoogeveen kunnen halen.

We hebben voor zaterdag wel een hele mooie vervanger kunnen regelen: Natte Visstick zal optreden bij de Giocatori Social Club.

πŸͺ™ Muntjes zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa’s en kosten €10 per 3 munten. Deze zijn alleen per 3 te koop. Bij het inleveren van 20 glazen bij het inleverpunt krijg je 1 munt retour!

πŸ”Š Oordopjes en poncho’s zijn verkrijgbaar op het festivalterrein. Oordopjes kosten 1 euro en poncho’s zijn voor 1 muntje te koop.

🌳 Het is niet toegestaan het festival tussentijds te verlaten. We zijn compleet uitverkocht en het simpelweg niet mogelijk om dat veilig te houden en steeds bij het in en uitlopen te controleren. Er is voldoende eten en drinken op het terrein verkrijgbaar en voldoende muziek en entertainment om jezelf de hele dag te vermaken.

Wel maken wij een uitzondering voor mensen die hun kinderen naar huis willen brengen om later weer terug te komen. Meld je hiervoor bij de beveiliging bij de entree.

Alle verdere info is te vinden op www.stadsfestivalhoogeveen.nl/info.

Tot zaterdag!

Partners