Laatste belangrijke info — Stadsfestival Hoogeveen 2024

Laatste belangrijke info

– ,  ! We hebben alle praktische informatie nog even op een rijtje gezet zodat het morgen zo soepel mogelijk verloopt en niemand voor verrassingen komt te staan.

ℹ ℹ

Het festival is uitverkocht. Koop of verkoop tickets alleen via www.ticketswap.nl, anders bestaat de kans dat je tickets niet geldig zijn.

De poorten van het festivalterrein in het Steenbergerpark openen om 13:00 uur, het terrein sluit om 00:30 uur. Is het eerder geplaatste blokkenschema (ook te vinden op www.stadsfestivalhoogeveen.nl) staat wanneer welke artiest speelt.

Ben jij je tickets kwijt? Geen probleem! Stuur ze opnieuw naar jezelf via https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets en het komt helemaal goed. Tickets mag je uitprinten of kan je laten zien op je telefoon.

Kom je met de auto en wil je parkeren? Je kan het beste navigeren naar VV de weide, Elbe 1, 7908 HB, Hoogeveen. Je kan parkeren nabij de volgende drie locaties:

AZC
Duymaer van Twistweg
7908 CB Hoogeveen

OBS Kienholt
Van Leeuwenhoekstraat 85
7908 BL Hoogeveen

Sporthal Trasselt
Tilber 5
7908 PB Hoogeveen

Kom je met de fiets?
Plaats die dan bij De Vredehorst aan de Zuidwoldigerweg 32.

Laat jij je brengen / halen of kom je met de taxi? Navigeer naar De Weide 1, Hoogeveen. Volg de ‘’Kiss and Ride’’ borden en het wijst zichzelf.

Kluisjes zijn aanwezig op het festivalterrein. Kosten hiervoor zijn €6 voor de hele dag en €4 borg.

Muntjes zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa’s en kosten €10 euro per 3,5 munt. Deze zijn alleen per 3,5 te koop.

Er zijn wat vragen over het tussentijds verlaten van het terrein. We kunnen daar een duidelijk antwoord op geven: het is niet toegestaan het festival tussentijds te verlaten. We verwachten meer dan 7.500 bezoekers en het simpelweg niet mogelijk om dat veilig te houden en steeds bij het in en uitlopen te controleren. Er is voldoende eten en drinken op het terrein verkrijgbaar en voldoende muziek en entertainment om jezelf de hele dag te vermaken.

Wel maken wij een uitzondering voor bijvoorbeeld mensen die hun kinderen naar huis willen brengen om later weer terug te komen. Meld je hiervoor bij de beveiliging bij de entree.

Alle verdere info is te vinden op www.stadsfestivalhoogeveen.nl/info. Tot morgen, we gaan er een topdag van maken met elkaar!

Partners