Kaartverkoop hervat! — Stadsfestival Hoogeveen 2024

Kaartverkoop hervat!

Stadsfestival Hoogeveen maakte vorig jaar bekend dat de eerste editie van het festival verplaatst werd naar zaterdag 10 juli 2021. Vandaag kondigt de organisatie aan dat de kaartverkoop wordt hervat. Het hele programma van het festival – dat oorspronkelijk in juli 2020 zou plaatsvinden – is in tact gebleven. Dit betekent dat Danny Vera, Lil Kleine, Suzan & Freek, Woezel & Pip en vele anderen er dit jaar bij zijn. Stadsfestival Hoogeveen vindt plaats op zaterdag 10 juli 2021 in het Steenbergerpark in Hoogeveen en de kaartverkoop is direct gestart via stadsfestivalhoogeveen.nl.

 

Corona
Nu de overheid heeft aangegeven erop te vertrouwen dat festivals en evenementen vanaf 1 juli weer mogelijk zijn, durft ook Stadsfestival Hoogeveen weer vooruit te kijken. ‘We hebben allemaal een stip op de horizon nodig, een mooi feest om naar uit te kijken. We zouden zomaar een van de eerste festivals na corona kunnen worden!’ aldus festivaldirecteur Dennis Brugman.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor het Stadsfestival Hoogeveen 2021 is direct gestart via stadsfestivalhoogeveen.nl. Voor de editie van 2020 waren bijna 4.000 kaarten verkocht, wat betekent dat het hard richting uitverkocht ging. Voor jeugd tot en met 17 jaar zijn speciale jeugdtickets verkrijgbaar. Kinderen onder de 1.40 meter hebben geheel gratis toegang. Eerder gekochte kaartjes blijven geldig en mocht het festival dit jaar onverhoopt niet doorgaan, dan blijven de kaartjes geldig voor de nieuwe editie in 2022.

 

Programma

De organisatie heeft het complete programma van de 2020 editie weten door te plaatsen naar zaterdag 10 juli 2021. Met Danny Vera en Suzan & Freek pakt het festival flink uit voor deze eerste editie. Lil Kleine, STUK en Giocatori gaan het feest voor de jongere doelgroep compleet maken. Hannah Mae en Ayden gaan als lokaal talent het podium betreden en Daredevils spelen hits voor jong en oud en gaan daarmee voor spektakel zorgen. Voor de allerjongsten staan Woezel & Pip op het programma. ‘We hopen deze lastige tijd met een groot feest af te kunnen sluiten en elkaar weer lachend en dansend op ons festival te ontmoeten.’ zegt Dennis Brugman tot besluit.

Partners