Veelgestelde vragen — Stadsfestival Hoogeveen 2025

Informatie

Veelgestelde vragen

🆘 Help! Ik heb online een kaartje gekocht, en kan hem niet terug vinden!

Geen paniek. Je kan tickets opnieuw naar jezelf versturen, zo vaak je wil. Lukt het niet? Dan heb je misschien een verkeerd e-mail adres ingevuld. Neem in dat geval even contact op met de klantenservice van Paylogic. Alle info vind je hier.

⏱ Wat zijn de openingstijden van Stadsfestival Hoogeveen?

Het festivalterrein is geopend vanaf 13.00 uur en alle muziek stopt rond middernacht. De bar gaat kort hierna dicht, en daarna wordt het terrein afgesloten. Let alsjeblieft op onze buren bij het verlaten van het terrein!

🚗 Waar kan ik mijn auto parkeren?

Je kan het beste navigeren naar VV de weide, Elbe 1, 7908 HB, Hoogeveen. Je kan parkeren nabij de volgende locaties:

AZC
Duymaer van Twistweg
7908 CB Hoogeveen
OBS Kienholt

Van Leeuwenhoekstraat
Van Leeuwenhoekstraat 85
7908 BL Hoogeveen

🚲 Kom je met de fiets?

Plaats die dan bij De Vredehorst aan de Zuidwoldigerweg 32

🚖 Laat jij je brengen / halen of kom je met de taxi?

Navigeer naar De Weide 1, Hoogeveen. Volg de ‘’Kiss and Ride’’ borden en het wijst zichzelf.

🎫 Waar kan ik tickets kopen?

Tickets waren verkrijgbaar via onze Paylogic webshop. Alle tickets voor Stadsfestival Hoogeveen 2025 zijn uitverkocht. Let op: alle tickets worden gescand bij de entree. Zorg dus dat je een geldig toegangsbewijs hebt. Zonder toegangsbewijs kom je er niet in. Kinderen onder de 1.40 hebben gratis entree.

🎟 Kan ik nog kaartjes kopen aan de deur?

Helaas niet, het festival is volledig uitverkocht. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst.

🎫 Hoe kan ik ticket(s) verkopen via de wachtlijst?

Ga via de bevestigingsmail naar ‘Bestelling beheren’ waarna je in jouw unieke MyOrder omgeving komt. Selecteer ‘Meer acties’ en klik op ‘Verkopen’.
Selecteer welke tickets je wilt verkopen. Als er vraag is naar jouw tickets op de wachtlijst, worden jouw tickets terugbetaald en de barcodes geannuleerd.
Zodra er een match is gemaakt met een fan die jouw ticket(s) wil hebben, ontvang je het aankoopbedrag terug via het betaalmiddel waarmee de kaarten destijds betaald zijn. Vanaf het moment van verkoop zijn de betreffende tickets niet meer geldig binnen jouw bestelling.

↩️ Kan ik tussentijds het terrein verlaten?

Het is niet mogelijk om van het terrein op- en af te gaan. Een uitzondering maken wij voor mensen die hun kids naar huis willen brengen om later weer terug te komen. Meld je dan bij de in- en uitgang, daar wordt het allemaal geregeld.

📍 Waar is het festival?

Het festival vindt plaats in Het Steenbergerpark in Hoogeveen.

👨‍👧 Is er een minimumleeftijd?

Wij hanteren géén minimumleeftijd, iedereen is welkom! Kinderen onder de 1.40 meter hebben zelfs gratis entree! Wel enkel onder begeleiding van een volwassene. Neem wel een legitimatie mee, hier kan om worden gevraagd. Bij de entree krijgen mensen onder de 18 een ander kleur bandje dan mensen boven de 18. Dit bandje bepaalt of je wel of geen alcohol mag kopen. Doorverkoop van alcohol aan jongeren onder de 18 wordt niet getolereerd!

🎫 Toegang met jeugdtickets + volwassenen tickets

Het is toegestaan om als jongere onder de 18 met een volwassenen ticket naar binnen te gaan. Andersom mag het niet. Als volwassenen kan je niet met een jeugdticket naar binnen.

🪙 Moet ik munten kopen? En kan ik deze pinnen?

Op het festivalterrein zijn muntenkassa’s waar je met contant geld kan betalen en met de PIN. Contant geld pinnen is niet mogelijk. Munten worden gebruikt om consumpties te kopen, zowel eten als drinken. Munten kunnen niet worden ingewisseld voor geld en zijn alleen geldig tijdens Stadsfestival Hoogeveen 2024. De munten kosten €10 per 3 munten. Deze zijn alleen per 3 te koop. Bij het inleveren van 10 glazen bij het inleverpunt krijg je 1 munt retour! We werken ieder jaar met een andere kleur munt, dit om valse munten te weren.

❌ Mag ik drugs meenemen? Waar mag ik roken?

Drugs is niet toegestaan op het terrein. De beveiliging heeft het recht dit af te pakken, of je (bij hogere hoeveelheden) over te dragen aan de politie. Roken mag absoluut niet in de tenten! We krijgen hoge boetes als jullie roken in de tenten, dus doe dat alsjeblieft niet. Twijfel je ergens over? Check onze huisregels.

🥖 Mag ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen, dit om de simpele reden dat het verkocht wordt op het terrein. Over babyvoeding of voeding in verband met een aantoonbare allergie, doen we uiteraard niet moeilijk. Geef dit even aan bij de beveiliging of onze EHBO. 

🚻 Zijn de toiletten een beetje netjes bij jullie?

Er zijn 2 grote toiletruimtes op het terrein, welke gedurende de hele dag worden schoongemaakt door ons personeel. Wij zorgen voor voldoende toiletpapier en een frisse toilet. Het toiletgebruik is gratis!

🔑 Zijn er kluisjes?

Jazeker! Je kunt je kluisje van te voren reserveren via deze link. Zo weet je zeker dat je er één hebt, want op = op. Kosten hiervoor zijn €6 voor de hele dag en €4 borg.

🩻 Mag ik mijn medicatie meenemen?

Wanneer je medicatie voor gezondheidsproblemen nodig hebt, meld dit dan bij de beveiliging bij de ingang. Indien nodig zal iemand van de EHBO het geneesmiddel controleren of in bewaring nemen. In bijna alle gevallen wordt het toegestaan om de medicijnen (met originele verpakking of recept!) mee te nemen op het terrein.

🌞 Ik denk dat het misschien gaat regenen. Mag ik mijn paraplu meenemen?

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat het héérlijk weer is op zaterdag 6 juli. Twijfel je toch, en wil je zeker zijn dat je geen bui over je heen krijgt? Neem dan even een poncho mee. Een paraplu moet je inleveren bij de entree: het is gevaarlijk én vervelend voor mensen die achter je staan en van een band willen genieten.

🦼 Is het terrein toegankelijk met mijn rolstoel of handicap?

Het festival-terrein is redelijk begaanbaar voor mensen in een rolstoel. Er is een invalide-toilet op het terrein aanwezig.

De meest voorkomende vragen die wij binnen krijgen, hebben wij voor jullie op een rijtje gezet. Zit je vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@stadsfestivalhoogeveen.nl of stel je vraag via Facebook of Instagram!