GEKOCHTE TICKETS STADSFESTIVAL HOOGEVEEN BLIJVEN GELDIG VOOR 2022 — Stadsfestival Hoogeveen 2024

GEKOCHTE TICKETS STADSFESTIVAL HOOGEVEEN BLIJVEN GELDIG VOOR 2022

Beste bezoeker,

Het doet zeer en er is geen makkelijke weg om dit te vertellen, maar Stadsfestival Hoogeveen wordt helaas nog een keer verplaatst. Hoewel de overheid een aantal stappen heeft gezet om het festivalseizoen weer te heropenen, is er – met 8 weken te gaan tot het festival – nog teveel onduidelijkheid rondom de coronamaatregelen om het festival nu goed en volgens de geldende normen en richtlijnen te kunnen organiseren.

Het is een super lastige keuze en we keken er zo naar uit, maar op dit moment zijn er teveel onzekerheden om een productie van onze omvang neer te zetten. We hebben met zoveel passie gewerkt aan de eerste editie van dit nieuwe festival en we hadden niks liever gewild dan met jullie het dak eraf feesten, maar 10 juli komt helaas toch écht te vroeg.

Vooruitkijken is ook belangrijk, daarom zijn we blij dat we zaterdag 2 juli 2022 hebben kunnen vastleggen om dan alsnog de eerste editie van Stadsfestival Hoogeveen met jullie te vieren, we hebben er nu al zin in!

ARTIESTEN STADSFESTIVAL HOOGEVEEN 2022
We zijn nu in druk overleg met de artiesten die dit jaar op Stadsfestival Hoogeveen zouden optreden om hen ook voor volgend jaar te contracteren. Zodra het programma helemaal rond is, brengen we jullie uiteraard verder op de hoogte via onze website en sociale kanalen.

GEKOCHTE TICKETS
Allereerst hopen we dat jullie je kaarten bewaren voor de volgende editie, we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is om Stadsfestival Hoogeveen volgend jaar en de jaren hierna te blijven organiseren. Met vele mensen werken we er maanden aan om Hoogeveen een waardig popfestival te geven dus jullie support is van groot belang! Mocht je onverhoopt niet kunnen op zaterdag 2 juli 2022, dan kun je gebruik maken van de refund-regeling.

Dit doe je door op https://consumer.paylogic.nl/request-order-access te klikken en de stappen te doorlopen. Dit biedt jou de mogelijkheid om je geld (exclusief servicekosten) terug te krijgen. Ook kan je via dezelfde link je ticket doneren. Let op! Deze refund-regeling is geldig tot 1 juni 2021. Na deze datum wordt je tickets automatisch omgezet naar een ticket voor editie 2022. Je ontvangt geen nieuw kaartje, je kan het kaartje van 2020/2021 blijven gebruiken, daar hoef je verder niets voor te doen.

We hopen bovenal dat jullie de kaartjes willen bewaren want je kaartje is gewoon geldig voor Stadsfestival Hoogeveen 2022. Bewaar je ticket dus goed!

TOT VOLGEND JAAR
Voor nu rest ons niks om te vragen om jullie begrip en we hopen dat we volgend jaar in goede gezondheid met elkaar kunnen genieten van een sprankelend Stadsfestival.
Bedankt voor jullie geduld en tot zaterdag 2 juli 2022!

Team Stadsfestival Hoogeveen.

Partners