Stadsfestival Hoogeveen verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021

INFO

Frequently asked questions (FAQ)

De meest voorkomende vragen die wij binnen krijgen, hebben wij voor jullie op een rijtje gezet. Zit je vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@stadsfestivalhoogeveen.nl of stel je vraag via Facebook of Instagram!

Ik heb een ticket voor de 2020 editie. Wat nu?
In dit nieuwsbericht lees je hier meer over.

Help! Ik heb online een kaartje gekocht, en kan hem niet terug vinden!
Geen paniek. Je kan tickets opnieuw naar jezelf versturen, zo vaak je wil. Lukt het niet? Dan heb je misschien een verkeerd e-mail adres ingevuld. Neem in dat geval even contact op met de klantenservice van Paylogic. Alle info vind je hier.

Wat zijn de openingstijden van Stadsfestival Hoogeveen?
Het festivalterrein is geopend vanaf 13.00 uur (de meeste optredens beginnen om 14.00u) en alle muziek stopt rond middernacht. De bar gaat kort hierna dicht, en daarna wordt het terrein afgesloten. Let alsjeblief op onze buren bij het verlaten van het terrein!

Waar kan ik mijn auto parkeren?
Vooropgesteld raden wij iedereen aan om met de fiets te komen. Is dat te ver? Binnenkort komen wij met uitgebreide vervoersinformatie en plekken waar je kan parkeren.

Waar kan ik tickets kopen?
Tickets zijn verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland, of ga gewoon naar onze webshop. Let op: alle tickets worden gescand bij de entree. Zorg dus dat je een geldig toegangsbewijs hebt. Zonder toegangsbewijs kom je er niet in. Kinderen onder de 1.40 hebben gratis entree. Wij verkopen ook jeugdtickets: Ben groter dan 1.40 meter, maar nog geen 18? Dan kan je een kaartje halen voor de helft van het geld.

Kan ik nog kaartjes kopen aan de deur?
Op het moment dat wij niet voortijdig zijn uitverkocht, zijn er nog tickets verkrijgbaar aan de deur. Tickets zijn iets duurder: €30,- per stuk. Het maakt niet uit of je ’s middags of ’s avonds laat komt: je betaalt altijd even veel. Tickets via onze webshop zijn altijd goedkoper!

Kan ik tussentijds het terrein verlaten?
Het is niet mogelijk om van het terrein op- en af te gaan. Een uitzondering maken wij voor mensen die hun kids naar huis willen brengen om later weer terug te komen. Meld je dan bij de in- en uitgang, daar wordt het allemaal geregeld.

Waar is het festival?
Het festival vindt plaats in Het Steenbergerpark in Hoogeveen.

Is er een minimumleeftijd?
Wij hanteren géén minimumleeftijd, iedereen is welkom! Kinderen onder de 1.40 meter hebben zelfs gratis entree! Wel enkel onder begeleiding van een volwassene.
Neem wel een legitimatie mee, hier kan om worden gevraagd. Bij de entree krijgen mensen onder de 18 een ander kleur bandje als mensen boven de 18. Dit bandje bepaald of je wel of geen alcohol mag kopen. Doorverkoop van alcohol aan jongeren onder de 18 wordt niet getolereerd!

Moet ik munten kopen? En kan ik deze pinnen?
Op het festivalterrein zijn muntenkassa’s waar je met contant geld kan betalen en met de PIN. Contant geld pinnen is niet mogelijk. Munten worden gebruikt om consumpties te kopen, zowel eten als drinken. Munten kunnen niet worden ingewisseld voor geld en zijn alleen geldig tijdens de Stadsfestival Hoogeveen 2020. We werken ieder jaar met een andere kleur munt, dit om valse munten te weren.

Mag ik drugs meenemen? Waar mag ik roken?
Drugs is niet toegestaan op het terrein. De beveiliging heeft het recht dit af te pakken, of je (bij hogere hoeveelheden) over te dragen aan de politie. Roken mag absoluut niet in de tenten! We krijgen hoge boetes als jullie roken in de tenten, dus doe dat alsjeblieft niet. Twijfel je ergens over? Check onze huisregels.

Mag ik eten en drinken meenemen?
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te brengen, dit om de simpele reden dat het verkocht wordt op het terrein. Over babyvoeding of voeding in verband met een aantoonbare allergie, doen we uiteraard niet moeilijk. Geef dit even aan bij de beveiliging of onze EHBO. 

Zijn de toiletten een beetje netjes bij jullie?
Er is 1 grote toiletruimte op het terrein, welke gedurende de hele dag worden schoongemaakt door ons personeel. Wij zorgen voor voldoende toiletpapier en een frisse toilet. Het toiletgebruik is gratis!

Mag ik mijn medicatie meenemen?
Wanneer je medicatie voor gezondheidsproblemen nodig hebt, meld dit dan bij de beveiliging bij de ingang. Indien nodig zal iemand van de EHBO het geneesmiddel controleren of in bewaring nemen. In bijna alle gevallen wordt het toegestaan om de medicijnen (met originele verpakking of recept!) mee te nemen op het terrein.

Ik denk dat het misschien gaat regenen. Mag ik mijn paraplu meenemen?
Natuurlijk gaan wij er vanuit dat het héérlijk weer is op zaterdag 11 juli. Twijfel je toch, en wil je zeker zijn dat je geen bui over je heen krijgt? Neem dan even een poncho mee. Een paraplu moet je inleveren bij de entree: het is gevaarlijk én vervelend voor mensen die achter je staan en van een band willen genieten. Gelukkig zijn bijna alle podia overdekt, dus kan je droog naar je favoriete optreden kijken.

Is het terrein toegankelijk met mijn rolstoel of handicap?
Het festival-terrein is redelijk begaanbaar voor mensen in een rolstoel. Er is een invalide-toilet op het terrein aanwezig.

BEKIJK MEER INFORMATIE

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK

Tickets