Stadsfestival Hoogeveen verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021

juni 22, 2020 6:31 pm

GEKOCHTE TICKETS STADSFESTIVAL HOOGEVEEN BLIJVEN GELDIG VOOR 2021

Beste bezoeker,

Nu de meest strenge maatregelen van de ‘intelligente lockdown’ voorzichtig worden opgeheven en er voor veel getroffen partijen weer licht aan het einde van de tunnel te zien is, willen we jullie graag op de hoogte brengen van ons eigen nieuws want we hebben de afgelopen weken zeker niet stilgezeten!

Het nieuws dat alle vergunningsplichtige evenementen dit jaar tot in elk geval 1 september geen doorgang krijgen, kwam natuurlijk hard bij ons binnen. We hadden alles uit de kast getrokken om er in juli een topfestival van te maken: de terreintekeningen waren klaar, de artiesten hadden er zin in, de foodtrucks met de lekkerste gerechten waren al bevestigd en de kaartverkoop ging als een speer.

Gelukkig kregen we na de bekendmaking dat het dit jaar niet door kan gaan alleen maar hartverwarmende reacties van jullie op Facebook en Instagram en dat heeft ons alle kracht en vertrouwen gegeven om volgend jaar, op zaterdag 10 juli, een extra groot feest neer te zetten.


ARTIESTEN STADSFESTIVAL HOOGEVEEN 2021
We zijn nu in druk overleg met de artiesten die dit jaar op Stadsfestival Hoogeveen zouden optreden om hen ook voor volgend jaar te contracteren. Tot nu toe reageert iedereen positief en hebben we bijna alle artiesten al kunnen bevestigen voor zaterdag 10 juli 2021. Zodra het programma helemaal rond is, brengen we jullie uiteraard verder op de hoogte via onze website en sociale kanalen.

GEKOCHTE TICKETS
We hebben enkele vragen gekregen over het terugbetalen van de tickets. Allereerst hopen we dat jullie je kaarten bewaren voor de volgende editie, we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is om Stadsfestival Hoogeveen volgend jaar en de jaren hierna te blijven organiseren. Met vele mensen werken we er maanden aan om Hoogeveen een waardig popfestival te geven dus jullie support is van groot belang! Mocht je onverhoopt niet kunnen op zaterdag 10 juli 2021, dan kun je gebruik maken van de refund-regeling. Dit doe je door op https://consumer.paylogic.nl/request-order-access te klikken en de stappen te doorlopen. Dit biedt jou de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. Ook kan je via dezelfde link je ticket doneren.

We hopen bovenal dat jullie de kaartjes willen bewaren want je kaartje is gewoon geldig voor Stadsfestival Hoogeveen 2021. Bewaar je ticket dus goed!


TOT VOLGEND JAAR

Voor nu hopen we dat iedereen het nog even volhoudt met de maatregelen die door de overheid zijn ingesteld en we zien jullie heel graag in betere tijden en in goede gezondheid samen met ons genieten van een sprankelend Stadsfestival.

Bedankt voor jullie fijne reacties en voor jullie geduld en tot zaterdag 10 juli 2021!

Team Stadsfestival Hoogeveen.

Tickets